WEB programming

Conceptul de web design difera consistent de cel de programare web individualizand doua arii distincte ale experientei elaborarii unei identitati business in mediul online. Notiunea de web design atrage atentia asupra elementelor „front-end”care tin, intr-o viziune simplificata, de estetica-aspectul unui site web. Programarea web se refera la detalii de „back-end” care vizeaza:

  • 1. Functionalitatea site-ului, modul in care aplicatia web personalizata si bazele de date comunica intre ele pentru a oferi vizitatorilor web o experienta de utilizare la standarde optime.
  • 2. Urmarirea si interpretarea activitatii si comportamentului vizitatorilor web, generand mai multe oportunitati de vanzari si oferind angajatilor dumneavoastra instrumente mai puternice pentru a raspunde expectantelor audientei online.
  • 3. Monitorizarea in timp real a site-ului si a vanzarilor. Integrarea unei interfete personalizate Web 2.0 care potenteaza depasirea unor praguri de confort, esentiale pentru imbunatatirea experientei vizitatorilor web. Scopul final ramane identificarea pistelor reale pentru generarea vanzarilor si motivarea clientilor potentiali.

Aplicatiile Web oferite reprezinta orice fel de script sau program scris in limbaje de programare web, care, integrate in site, au capacitatea de acreste valoareasi utilitatea afacerii dumneavoastra.

Serviciile noastre de programare acopera funtionalitati care detin ca fundament notiuni de baza din domeniul PHP, MySql, XHTML, XML, JavaScript, Flash, incluzand si alte limbaje si aplicatii specifice, necesare elaborarii si administrarii unui web-site cursiv.

Identificarea solutiilor ideale pentru elaborarea unor campanii de succes in mediul email marketing reprezinta un proces care evolueaza mereu. Noi alternative apar consecvent si adaptarea la standardele de ultima generatie devine necesarain atingerea obiectivelor afacerii pe care o detineti.

Echipa noastra detine experienta necesara pentru recomandarea si implementarea unor instrumente adaptate companiei si conditiilor specifice care individualizeaza fiecare campanie de email marketing.

Putem crea design si continut pe baza cerintelor indicate. Oferim consultanta de specialitate pentru eficientizarea fuxului de informatie targetat pentru grupurile specifice de clienti. Acest serviciu il oferim pe baza de contract fiind disponibil pentru clientii corporate.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other