Solutii IT hardware si software de ultima generatie

Prin utilizarea de solutii hardware de generatie noua s-a urmarit dezvoltarea de platforme robuste care sa asigure necesarul de viteza, stocare, management centralizat precum si parametri ca protectia la variatia sau caderea de tensiune,backup, disaster recovery. Am folosit software open source pentru a reduce costurile de licentiere, fara sa influentam calitatea solutiei finale. Topologia acestor solutii variaza in functie de dimensiunile si necesitatile companiei.

Proiectele abordate de-a lungul timpului acopera arii variate, interesul nostru central fiind sa furnizam solutii IT optime pentru o gama cât mai larga de necesitati din mediul enterprise.

  • Design, implementare , suport tehnic pentru solutii IT;
  • Instalare, configurare si mentenanta pentru servere: Windows 2000, 2003, 2008, 2012, 2016, 2019, Linux;
  • Instalare, configurare si mentenanta statii de lucru: Windows NT 4.0, XP, Vista, 7, 8, 10, Linux;
  • Instalare, configurare si mentenanta servere de email marketing;
  • Web Design si Search Engine Optimization (SEO);
  • Instalare si configurare echipamente active si pasive de retea;
  • Programare WEB (JavaScript, PHP 5, Mysql 5).

Consultanta si suport tehnic pentru solutii IT

Oferim servicii de consultanta pentru planificarea de achizitii IT (hardware si software) in concordanta cu necesitatile si bugetul alocat.

Asiguram suport tehnic si logistic pentru proiectarea, implementarea si mentenanta acestor solutii. Implementam solutii de monitorizaresi mentenanta la distanta (remote control).

Echipa IT Hardware pune la dispozitia dumneavoastra cea mai variata oferta de servicii IT&C de ultima generatie, generand strategii de succes in masura sa acopere exigentele corporate.

Tratand lucrurile cu profesionalism si simt de raspundere, garantam atat calitatea serviciilor noastre cat si promptitudinea unor raspunsuri optime pentru implementarea celor mai bune solutii IT.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other