Email marketing este o forma de publicitate in mediul online care permite o acoperire mai mare a pietei de potentiali consumatori de produse si servicii.

1. In primul rand asigura informarea unui numar considerabil de clienti cu o acoperire la nivel global.

2. Al doilea factor decisiv este viteza cu care potentialul client este informat, emailul fiind livrat in inbox-ul acestuia in cateva minute.

3. Al treilea factor este costul redus necesar pentru ca mesajul publicitar sa ajunga la potentialul client, comparativ cu alte metode traditionale ca: pliant, flayer, radio, televiziune, presa scrisa.

4. Al patrulea factor este argumentarea fluenta a unui brand si mentinerea in contact cu actualii si potentialii clienti.

Noi va oferim servicii profesionale de E-Mail Marketing pe servere dedicate de mare viteza, la preturi competitive.

Daca sunteti interesat de realizarea unei campanii de publicitate utilizand solutii de email marketing dar nu doriti sa va ocupati in mod direct de aceasta sau nu detineti infrastructura necesara, noi suntem in masura sa va oferim alternativa optima.

Noi va oferim servicii profesionale de E-Mail Marketing pe servere dedicate de mare viteza, la preturi competitive.

Daca sunteti interesat de realizarea unei campanii de publicitate utilizand solutii de email marketing dar nu doriti sa va ocupati in mod direct de aceasta sau nu detineti infrastructura necesara, noi suntem in masura sa va oferim alternativa optima.

Server Shared

Va oferim posibilitatea de a crea si desfasura campaniile dumneavoastra de email marketing folosind un cont setat si configurat pe unul dintre serverele noastre. Beneficiind de aceasta optiune reduceti obligatiile financiare pentru campanii doarece impartiti costurile de mentenanta ale solutiei cu mai multi clienti.

Prin aceasta oferta se impune o limitare la viteza cu care mailurile sunt trimise de maxim 4000 mailuri pe ora. Daca aveti un volum mare de abonati va recomandam o solutie tehnica superioara.

Solutia software va ofera:

  • Setarea mai multor conturi cu drepturi specifice;
  • Managementul listelor;
  • Optiuni de import/export din si in format text si CSV;
  • Editor html incorporat;
  • Procesarea automata a abonarilor si dezabonarilor;
  • Procesarea manuala a bounce email;
  • Raportarea in timp real a vitezei de expediere si a numarului de mesaje trimise/ramase;
  • Suport tehnic oferit de echipa noastra.

Server Virtual

Prin aceasta optiune propunem utilizarea unui cont setat si configurat pe un server virtual cu IP unic pentru elaborarea campaniilor dumneavoastra de email marketing. Avantajul acestei solutii este reprezentat de rata superioara de trimitere a mesajelor – aproximativ 20000 mailuri pe ora. De asemenea, faptul ca server-ul SMTP trimite doar mesajele dumneavoastra permite o mai buna corelare cu directivele CanSPAM.

Design-ul solutiei software, pentru distributia de newsletter, poate fi conceput pentru adaptarea stricta la specificul site-ului companiei. De asemenea, se poate modifica inregistrarea DNS a IP server-ului pentru a corespunde cu numele de domeniu pe care il aveti deja.

Va oferim posibilitatea de a crea si trimite campaniile dumneavoastra de email marketing folosind un cont setat si configurat pe un server fizic cu IP unic. Avantajul acestei solutii este rata de trimitere a mesajelor de aproximativ 20000-100000 mailuri pe ora in functie de configuratie. Acest server il puteti inchiria sau cumpara de la noi. Poate fi instalat la sediul firmei dumneavoastra sau la sediul nostru. Noi asiguram instalarea, configurarea si mentenanta. De asemenea, faptul ca server-ul SMTP trimite doar mesajele domneavoastra permite o mai buna corelare cu directivele CanSPAM.

Design-ul solutiei softwarea de newsletter poate fi construit pentru o mai buna integrare cu site-ul companiei. De asemenea, se poate modifica inregistrarea DNS a IP serverului pentru a corespunde cu numele de domeniu pe care il aveti deja.