Server Marketing Automation

Mautic Cloud

O platformă de marketing deschisă, care va ajuta afacerea în mod eficient pentru a dezvolta, implementa și urmări campaniile de marketing digital, indiferent dacă sunteți o agenție sau o întreprindere.

Social Media Marketing

Interacționează si creaza lead-urile dumneavoastra prin intermediul puternicului instrument de marketing Social Media.  Va ofera posibilitatea de a urmari publicul țintă și interacționa direct cu ei pe platforma lor social media. Alcătuiți listele de lead-uri de la articolele, taguri, cuvinte cheie și multe altele. Activitatea de marketing pe rețele sociale poate fi implementata în cadrul campaniilor.

 

Managementul contactelor

Puteti urmări fara efort ambele contacte anonime și cunoscute. Mautic ofera urmarirea în profunzime și detaliu, inclusiv viualizarile de pagini web, timpul petrecut pe site-ul companiei și alte interese specifice. După ce ați configurat procesul de urmărire, puteți actualiza aceste contacte cu o serie de procese puternice, iar Mautic face implementarea ușoară.

 

E-mail marketing

Trimite email-uri personalizate pentru lead-urile dumneavoastră. Permite email marketing în masă fără limite de trimitere. De asemenea, se integrează cu soluțiile existente la terți. Raportari referitoare la deschiderea de e-mail, clicurile date, trimiteri follow-up bazate pe decizii ale utilizatorilor, toate cu Mautic și email marketing.

 

Formulare
Permite crearea de formulare valoroase pentru campania dumneavoastra cu scopul de a colecta informații, să construiti segmente de conținut sau de piață pentru următoarul webinar putand oferi un formular extrem de personalizat.
Campanii de Marketing
Flexibil cu un  management de campanie ușor de utilizat și de creare a programarilor si pasilor. Construiti o campanie și definiti acțiunile și evenimentele pe care contactele le vor urma. Automatizati procesul de conectare cu contactele și cultivarea relatiei de-a lungul canalului de vânzări.
Rapoarte

Utilizați datele colectate de la fiecare dintre campaniile dumneavoastra pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. Feedback-ul detaliat al rapoartelor de campanie vă permite să îmbunătătiti și perfectionati activitatea si departamentul de marketing.

Contactati-ne pentru o comanda!

Pin It on Pinterest