Programare WEB

Web Design şi Programare Web sunt două aspecte diferite ale experienţei online. Web Design se referă la „front-end”, la aspectul unui site web. Programarea web se referă la backend, incluzând:

1. Functionalitatea site-ului, modul în care aplicaţia web personalizată şi bazele de date comunică între ele pentru a oferi vizitatorilor web o experienţă de utilizare mai bună.

2. Urmărirea vizitatorilor web, generând mai multe oportunitati de vânzări şi oferind angajaţilor dumneavoastră instrumentele mai puternice de a conecta vizitatorii site-ului.

3. Monitorizarea în timp real şi urmărirea site-ului dvs., a vânzărilor şi aşa mai departe, totul este posibil prin intermediul  programării web avansate. Integrarea unei interfeţe personalizate Web 2.0 ajută vizitatorii web să se simtă mai confortabil şi face să crească probabilitatea de vânzare sau de noi potenţiali clienţi.

Aplicatiile Web oferite reprezintă orice fel de script sau program scris in limbaje de programare web, care, integrate in site, ar adugă valoare şi utilitate afacerii dumneavoastra.

Serviciile noastre de programare includ:

PHP, MySql, XHTML, XML, JavaScript, Flash, Java, Pyton, Perl şi alte tehnologii de ultimă generaţie.

Contactati-ne pentru o oferta de pret!

Pin It on Pinterest