Furnizori de solutii IT profesionale

Solutii IT hardware si software

Proiectul „IT Hardware” a fost initiat în martie 2008 de către o echipa de profesionisti IT din Iasi cu o vasta experienta profesionala, din dorinta de a oferi clientilor acces la ultimele tehnologii hardware si software din zona enterprise. Prin utilizarea de solutii hardware de generatie noua s-a urmarit dezvoltarea de platforme robuste care sa asigure necesarul de viteza, stocare, management centralizat precum si parametri ca protectia la variatia sau caderea de tensiune, backup, disaster recovery. Am folosit software open source pentru a reduce costurile de licentiere, fara sa influentam calitatea solutiei finale. Topologia acestor solutii variaza in functie de dimensiunile si necesitatile companiei.

Solutii IT de ultima generatie

Proiectele abordate de-a lungul timpului acopera arii variate, interesul nostru central fiind sa furnizam solutii IT optime pentru o gama cât mai larga de cerinte specifice  mediul enterprise.

Consultanta si suport tehnic pentru solutii IT

Oferim servicii de consultanta pentru planificarea de achizitii IT (hardware si software) in concordanta cu necesitatile si bugetul alocat.

Asiguram suport tehnic si logistic pentru proiectarea, implementarea si mentenanta acestor solutii. Implementam solutii de monitorizare si mentenanta la distanta (remote control).

Echipa IT Hardware pune la dispozitia dumneavoastra cea mai variata oferta de servicii IT&C de ultima generatie, generand strategii de succes in masura sa acopere exigentele corporate.

Tratand lucrurile cu profesionalism si simt de raspundere, garantam atat calitatea serviciilor noastre cat si promptitudinea unor raspunsuri optime pentru implementarea celor mai bune solutii IT.

Pin It on Pinterest