Customer Relationship Management

SuiteCRM – aplicatie CRM open source favorita la nivel mondial !!!

 

 

Prezentare generală


SuiteCRM este o aplicație premiata open source de Customer Relationship Management (CRM) . SuiteCRM are funcționalitati echivalente cu suitele de produse majore, cum ar fi Salesforce, Oracle, SAP și Microsoft Dynamics. SuiteCRM este pregatit pentru întreprinderi mari și permite managementul fluxului de Vanzari pentru baze de date de mari dimensiuni cu Clienti .

Fluxul de lucru


Modulul de flux de lucru SuiteCRM este un instrument eficient, puternic și flexibil, care oferă o capacitate avansată pentru a eficientiza si automatiza sarcinile repetitive ajutand utilizatorii să se concentreze pe vânzarea și deservirea clienților. Utilizatorii SuiteCRM pot modela procesele de afaceri și crea in mod flexibil actiuni automate, care sunt declanșate pentru a rula în orice moment al fluxului de lucru.

Vânzări


Modelati  fluxul de vânzări rapid și ușor. Elibereaza oamenii de vânzări de procesele de rutina pentru ai ajuta sa se concentreze asupra valoarii de vânzare pe care sunt plătiti sa o faca si nu pe administrarea de valoare scăzută pe care o urăsc. Pot produce Modele de Cotații  cu un aspect profesional, controla strategiile de stabilire a prețurilor, asigura că reînnoirile contractului dvs. sunt întotdeauna întreținute și asigura că fiecare pistă este urmata rapid si profesional. Ușor de utilizat, cu un impact puternic !

Portal


Mentenata automata a clientului nu mai este un vis. Este o chestiune de secunde. Gestionați toate problemele dvs. de client printr-un portal web ușor de instalat și de a folosit. Cu conectarea securizată controlata de SuiteCRM, echipele de relatii cu clientii vor fi notificate instantaneu de problemele clienților și clienții dumneavoastră vor ști de îndată cum si cand problemele lor au fost tratate. Ajuta Echipa de relatii cu clientii sa se concentreze asupra rezolvarii problemelor clienților, nu sa piarda timp pretios cu interpretare și înregistrarea problemei.

Contactati-ne pentru o comanda!

Pin It on Pinterest